Mobirise

Vacatures 

Huisartsenpraktijk De Groote Wielen
Huisartsenpraktijk De Groote Wielen maakt deel uit van het gezondheidscentrum De Groote Wielen. Het gezondheidscentrum streeft naar het realiseren van een toekomstbestendig samenwerkingsverband van verschillende disciplines onder één dak, met als doel te komen tot een geïntegreerde en gestructureerde eerstelijnszorg. Huisartsenpraktijk De Groote Wielen richt zich op mensen van alle leeftijden met én zonder hulpvraag binnen en buiten de jonge wijk de Groote Wielen in Rosmalen.
Ons team bestaat uit 3 huisartsen, een waarnemend huisarts, 4 doktersassistenten, 3 praktijkondersteuners en een administratief medewerkster. 

Vanwege het vertrek van een van onze collega’s zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd praktijkondersteuner voor 18 uur per week


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, met bij voorkeur enige jaren ervaring als praktijkondersteuner, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, flexibel en stressbestendig is. Om de kwaliteit van zorg en de samenwerking binnen het team te optimaliseren, neem je deel aan het ontwikkelen van protocollen en ben je bereid scholing te verzorgen aan je collega’s.


De voornaamste taken zijn het uitvoeren van de zorgprogramma`s: diabetes, cardiovasculair risicomanagement en astma/COPD. Tevens valt de ouderenzorg en het rijden van sociale visites tot je takenpakket.


Deze functie is ingeschaald in schaal 7 van de  CAO Huisartsenzorg.


Vanwege de vertrek van een van onze collega's zijn wij per

1 juni 2017 op zoek naar een gediplomeerd doktersassistente voor 19 - 23 uur per week. 


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die goed kan samenwerken, flexibel en stressbestendig is. Je hebt een goede medische kennis en ervaring met triageren.


Je kunt op basis van de door de patiënt verstrekte informatie en aan de hand van de opgestelde protocollen, de hulpvraag op adequate wijze zelfstandig afhandelen, de patiënt doorverwijzen naar de huisarts of andere hulpverlener, om zo de patiënt zo snel en goed mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg.


Deze functie is ingeschaald in schaal 5 van de CAO Huisartsenzorg.

Ons voorstel. Wij bieden een leuke en gezellige werkplek met afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast en professioneel team. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg en de inschaling is afhankelijk van jouw ervaring.

Interesse?

Kom jij uit de regio ‘s-Hertogenbosch en zie jij jezelf als onze nieuwe collega, stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv met pasfoto naar: recruitment@villhaber-consultancy.nl, ter attentie van de heer Sebastiaan Villhaber. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar 06-11363281.

Wil je meer weten over de organisatie kijk dan op www.gezondheidscentrumdegrootewielen.nl

deel deze pagina